Hotel Landgoed La Hacienda

Een verblijf in Tierra del Trigo

Na een stijging via bananenplantages, kom je uit bij een goed verzorgd krijtwit (platte)landshuis dat bestaat uit een aantal kleinere woningen. Met de schuine daken, trappen van rustieke steen en tuinen past het geheel perfect in de omgeving. Bij aankomst bij het Landgoed La Hacienda wordt de klant ontvangen met een hartelijk welkom en de beste tips om de omgeving te leren kennen. Het landhotel staat namelijk in Tierra del Trigo, een prachtig plaatsje in Isla Baja, in het noordwesten van Tenerife.

Een buurtschap omgevormd tot landhotel in Los Silos

Het ligt op gelijke afstand van de bergen en de zee. In dit oude buurtschap van Los Silos kom je weer in contact met de natuur, kun je jezelf verliezen, barbecueën −wel altijd eerst even reserveren− en als je wilt, kun je ook beste maatjes worden met een paard dat Canelo heet, enkele schapen en katten. De kamers zijn hier eigenlijk meer kleine plattelandshuisjes met een zeer landelijk karakter dat uitnodigt tot een goede, stevige maaltijd zoals een stoofschotel met kool of vlees en tot wandelingen tussen bomen en watervallen.

Restaurant
WiFi
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045