Hotel El Nogal Boutique & Spa

Een landhuis uit de achttiende eeuw dat is omgebouwd tot een landhotel in het zuiden van Tenerife

Het aanzicht alleen is al prachtig. Het Hotel El Nogal Boutique & Spa is statig en heeft een lange geschiedenis. Dit is een familiehuis uit de achttiende eeuw dat tussen de bergen ligt in het zuiden van het eiland van Tenerife. Het is omgebouwd tot een landhotel dat bij aankomst al de aandacht trekt. Een grote binnenplaats omringd door tuinen midden in het huis vormt een aangenaam welkom voor gasten in een bevoorrechte, natuurlijke omgeving. Dit zijn de bergen van Vilaflor, de hoogste gemeente van Spanje, met heel veel natuur.

Uitrusten en relaxen in de spa van El Nogal

Het interieur liegt er ook niet om. De indrukwekkende receptie bestaat vooral uit marmer en wordt ondersteund door stenen pilaren. De 42 kamers van het hotel getuigen ook van een goede smaak. Ze zijn aangenaam sfeervol en zijn van alle comfort voorzien. Het ontbijt wordt normaal geserveerd in een rustieke zaal met in het midden een collectie aan oudheden. Als het weer het toelaat, wordt het ontbijt ook opgediend op het terras. Daarna is het tijd voor een prachtige wandeling of voor relaxen in het water van de spa, zeker geen verkeerd plan.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045