Hotel Finca de la Florida

Het mooiste uitzicht op La Geria

Hotel Rural Finca de La Florida, centraal gelegen op Lanzarote, heeft zich op elegante wijze laten inspireren door de traditionele architectuur op het eiland, onder toevoeging van een gedistingeerde touch. Vanaf de terrassen van de kamers kijk je uit op het beschermde natuurlandschap van La Geria: eindeloze wijngaarden op vulkanische aarde die zich uitstrekken tot aan de horizon. Zelfs voor dit vulkanische land is het een spectaculair natuurgebied, onderdeel van Nationaal Park Timanfaya, uitgeroepen tot werelderfgoed.

Lokale gerechten in het restaurant van Finca de La Florida

Het hotel is ongetwijfeld het best herkenbaar aan de twee veranda’s aan weerszijden van de blauw met groene voorgevel. De kamers zijn rustiek van stijl, maar met helder licht en een mooi uitzicht. Aan de achterzijde van het gebouw gaat het mooiste deel schuil: een geweldige tuin met palm- en fruitbomen. Hier bevindt zich ook het zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, en zelfs een minigolfbaan. Zeer de moeite waard is ook het restaurant, met een prettige sfeer en een eenvoudige inrichting, waar lokale gerechten worden geserveerd. Er is ook een leeshoek met een open haard.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
3
262
262
10045