Hotel Rural Tamahuche

Toevluchtsoord voor wandelaars dicht bij Roque Cano

Wakker worden in een rustieke, comfortabele kamer met uitzicht op Roque Cano, vanuit het raam genieten van het betoverend groene landschap en vaststellen dat niets de schoonheid verstoort van Vallehermoso, een dorp met traditionele huizen gelegen tussen palmbomen, landbouwterrassen en boomgaarden. Dat er in wezen niets veranderd is. Dat kan allemaal in landelijk hotel Tamahuche, in een verscholen uithoek op La Gomera, een ideale plek voor wandelsporters en een voortreffelijk voorbeeld van lokale traditie. En als dat nog niet genoeg is: met een fabuleus uitzicht en een schandalig lekker ontbijtbuffet.

Kamers met ruime terrassen

Tamahuche is direct tegen de rotswand gebouwd, met veel terracotta, houten veranda’s en trappen die naar de schitterende terrassen van de hotelkamers voeren, met een magnifiek uitzicht op de betoverende ravijnen rond dit dorpje op La Gomera. Gasten die het natuurschoon willen ontdekken in het nabijgelegen Nationaal Park Garajonay zullen blij zijn om te weten dat ze hen niet zullen laten gaan voordat ze de lokale keuken hebben uitgeprobeerd. Na een stevige wandeling in de ruige natuur kunnen de gasten bijkomen op de patio met de tuin van het hotel te midden van een heerlijke rust en bloemenpracht.

Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Vallehermoso

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
6
262
262
10045