LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodega Bentayga

Bodega Bentayga op Gran Canaria
Bodega Bentayga op Gran Canaria
Bodega Bentayga op Gran Canaria

Voorzieningen in natuursteen

Bodega Bentayga ligt in het prachtige natuurgebied Parque Rural del Nublo, een beschermde natuurlijke omgeving op het hoogste punt van het eiland en bovendien deel van het Biosfeerreservaat van Gran Canaria. De rijpingsruimte bevindt zich in een grot van natuursteen op 1000 meter hoogte, waardoor de wijnen in natuurlijke omstandigheden en optimale temperatuur- en vochtigheidswaarden kunnen rusten. Het resultaat zijn exclusieve en opmerkelijke rode en witte wijnen met hetzelfde minerale karakter dat ze krijgen van de vulkaanbodem waarop de druiven groeien.

Rondleidingen in de bodega het hele jaar lang

Bodega Bentayga biedt het hele jaar lang rondleidingen aan, behalve tijdens de druivenpluk (tweede helft van augustus en september) omwille de drukke productieperiode. De rondleiding bestaat uit een wandeling door de dichtstbijzijnde en een van de hoogst gelegen wijngaarden van de bodega, de mogelijkheid om alle voorzieningen te ontdekken en te genieten van een proeverij van twee soorten wijn.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
Ja

ONTDEKKEN