LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Llano de la Cuevas

Uno de los paisajes más singulares de La Palma
Se trata de un llano agrícola que esconde uno de los paisajes más singulares de La Palma, en una combinación de elementos naturales y culturales. El primer tramo por carretera transcurre por una zona de bosque, llegando a un primer punto de interés: el mirador de Los Llanos del Jable. El tramo a pie, por su parte, recorre el interior de la zona agrícola conocida como El Llano de Las Cuevas, con un paisaje cambiante. El itinerario recomendado comienza en el área recreativa El Refugio del Pilar, al que se accede a través de la carretera LP-301, y culmina en el centro de Visitantes de La Caldera de Taburiente.
Length
11 kilómetros
Localidad
El Paso

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Wandel niet buiten de toegestane gebieden en respecteer de borden op de paden. Als u van de toegestane paden afwijkt, kan dat schade aan het milieu toebrengen en ook gevaar opleveren voor u en uw medereizigers.
- Het is veiliger om uw huisdier aan de lijn te houden.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met overdreven lawaai (luide muziek, geschreeuw...).
5
54784
10 13
262
10045