LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Haría

Haria-Trail
Haria-Trail
Haria-Trail

Deze route bevindt zich in het noorden van Lanzarote en bestaat eigenlijk uit vier verschillende routes in één. Het is een prachtig maar technisch parcours ook bekend als onderdeel van de Haria Extreme Trail Race en een van de meest karakteristieke routes op Lanzarote.

Vanaf het beginpunt in Haria gaat de route over in brede onverharde wegen tot bij Orzola, het meest noordelijke deel van het eiland. Vanaf hier begint het parcours met een langzame klim terwijl de paden ook technischer worden. Bij het passeren van Mirador del Rio heeft u een spectaculair uitzicht over Isla Graciosa en de Atlantische Oceaan. De route daalt langs een technisch pad af naar Bajo Risco. Tenslotte volgt een laatste technische beklimming van de Guinate, langs de adembenemende Famara bergtop, om terug te arriveren in Haria.

Dit traject omvat vulkanische terreinen, zanderige kustpaden en meer technische beklimmingen en afdalingen, terwijl de verschillende etappes een fantastisch uitzicht over de spectaculaire landschappen bieden.

Isla Lanzarote
33km

33km

1400m

1400m

1400m

1400m

ONTDEKKEN