LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

#OokHetEten
IsHeerlijk

Eindeloze stranden, magische wandelpaden, kristalhelder water, vulkaanlandschappen, het beste klimaat ter wereld en #BovendienLekkerEten. Ontdek de Canarische Eilanden. Een heerlijke ervaring.

Verrassende
restaurants

Waar hebt u vandaag zin in? Laat u verrassen door enkele van de duizenden restaurants die de eilanden te bieden hebben: gastrobars, strandtentjes, guachinches, visrestaurants, grillhouses... De enorme diversiteit van onze eilanden is ook te vinden in onze restaurants. Ontdek onvergetelijke plekjes terwijl u geniet van smakelijke ervaringen, of het nu op een terras met uitzicht op zee is, of in een grot of nog een andere van de ontelbare betoverende plaatsen die u hier kunt vinden. Er is voor ieder wat wils!

Restaurants zien

De creativiteit
van onze chefs

Op de Canarische Eilanden hebben we internationaal erkende koks. Chefs met Michelin-sterren en restaurants met internationale prijzen zodat u bij elke hap de liefde voor de keuken proeft. Laat u gewoon imponeren door de creativiteit en de smaak van elk subtiel en professioneel bereid gerecht.

De smaak
van een streek

Op de Canarische Eilanden genieten we van het beste klimaat ter wereld. Daarom is het niet te verwonderen dat de plaatselijke ingrediënten zo verrukkelijk smaken. Het hele jaar lang worden heerlijke vruchten en groenten gekweekt, zoals aardappelen, bananen, tomaten en pompoenen. Bovendien zorgt het tropische klimaat ervoor dat exotische vruchten zoals de papaja of de mango zo sappig en smakelijk zijn. De Atlantische Oceaan brengt dan weer een ruime waaier aan inheemse vis voort, zoals de papegaaivis, de zaagbaars of de ombervis.En om al dit lekkers te vergezellen, niets beter dan onze wijnen met herkomstaanduiding. En vergeet zeker niet onze uitzonderlijke traditioneel bereide Canarische kazen met hun unieke smaken te proeven. Een streling voor de zintuigen.Smaken met herkomstaanduiding
Kazen en wijnen

Een rijke
gastronomische cultuur

Onze cultuur is synoniem met fusie. Onze keuken smaakt immers naar onze geschiedenis: vol contrasten dankzij de inspiratie en herinterpretatie van ontelbare schotels van het Spaanse vasteland, Latijns-Amerika en Afrika.Dit komt omdat de handelaren die tussen Europa en Amerika reisden, halte hielden op de Canarische Eilanden. Zo kwamen er heerlijke producten bij ons terecht, zoals bepaalde granen (zoals tarwe en mais), aardappelen, bataat of dadels. Ontdek hoe traditie en moderniteit hand in hand gaan in talrijke originele en inheemse gerechten.