LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Salinas de Janubio

Salinas de Janubio, in Lanzarote
Salinas de Janubio, in Lanzarote
Salinas de Janubio, in Lanzarote
Salinas de Janubio, in Lanzarote
Salinas de Janubio, in Lanzarote

De meest uitgebreide zoutvelden van de Canarische Eilanden

De Salinas de Janubio in Lanzarote zijn de grootste van de Canarische Eilanden en vormen een schouwspel van grote architectonische en culturele waarde. Heden gaat men door met de winning van het witte goud dat tot voor kort essentieel was voor de economie van het eiland. Deze bevinden zich in een lagune die werd gecreëerd door vulkanische uitbarstingen afkomstig van een barrière van lava in zee en is verklaard tot Monument van Wetenschappelijk Belang door de aanwezigheid van migratievogels.

Onweerstaanbare avondschemeringen in Lanzarote

Deze plaats vertelt ons over de inspanningen van de bevolking van Lanzarote met betrekking tot de transformatie van het milieu en de vruchten die ervan kunnen worden geplukt. Dat zijn de zoutvelden, een voorbeeld van volharding en de wortels in de grond, en waar het beroep sinds vele generaties is overgegaan van vader op kind. Het is aanbevolen deze in de avondschemering te bezoeken, wanneer de zon in de poelen op het strand weerspiegelt totdat het water verdampt en een spel van tinten en kleuren van grote schoonheid produceert, onweerstaanbaar voor de lens van uw camera.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN