Er is een plaats in de melkweg met een niet te filmen klimaat:
exact op de derde planeet van het zonnestelsel liggen 7 eilanden op u te wachten voor een bruisende ervaring.
DE STREEK DIE "SOLO:
A STAR WARS STORY" INSPIREERDE

De Canarische Eilanden zijn de perfecte bestemming om even tot rust te komen en met meer energie dan ooit terug te keren. Dit geldt ook voor onze vrienden van de nieuwe film van de Star Wars-sage. Mis de plaatsen waar "Solo: a Star Wars story" werd opgenomen niet, in het beste klimaat van de melkweg

PECENESCAL-VALLEI

In het Natuurpark van Jandía vinden we de Pecenescal-vallei: de exacte plaats waar de film werd opgenomen. Een indrukwekkend vulkaanlandschap met een spectaculaire afgrond, volledig in de stijl van Star Wars.

Van op de top spreiden zich verrassende uitzichten vol contrasten uit: het woestijnlandschap loopt uit op de stranden van Cofete en Barlovento van Jandía, de twee langste stranden van de Canarische Eilanden.

UITKIJKPUNT VAN SICASUMBRE

In het zuiden van het eiland Fuerteventura, in de buurt van Pájara, strekt zich een droog woestijnlandschap uit dat doet denken aan de plaats waar de hoofdrolspeler vandaan komt, Han Solo. Met een van de zuiverste hemels van Europa is dit een bevoorrechte plaats om de melkweg te observeren, aangezien heel Fuerteventura wordt beschouwd als Starlight Reserve.

MOGE HET GOEDE WEER BIJ U ZIJN

Elk van de 7 eilanden biedt u het hele jaar lang een zacht klimaat, aangezien de Passaat die langs de eilandengroep waait de temperaturen matigen. Daarom is het goede weer altijd bij u op de Canarische Eilanden.

GEMIDDELD 26ºC
IN DE ZOMER
GEMIDDELD 22ºC
IN DE WINTER