LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Jachthaven Marina de los Gigantes

Jachthaven Marinas de los Gigantes Marina's en jachthavens

Een marina naast de kliffen van Los Gigantes

Naast de monumentale kliffen van Los Gigantes in het westen van het eiland Tenerife bevindt zich de jachthaven Marina de Los Gigantes. Het indrukwekkende landschap van de kliffen en het aangename klimaat van Tenerife maken dat het varen in deze zone van het eiland een hele ervaring wordt. De haven telt 368 meerplaatsen verdeeld over vijf drijvende steigers met zoetwater en elektriciteit, naast een 'travelift', een tankstation en technische dienst op de pier zelf.

Restaurants en sport net naast de jachthaven

Naast de haven zijn er een veelheid aan restaurants die nationale en internationale keuken, drankjes en live muziek aanbieden. Er kunnen ook auto's worden gehuurd, duiklessen worden gevolgd of excursies worden gedaan om kolonies dolfijnen en walvissen van dichtbij te zien vlakbij Los Gigantes. De 24-uurs veiligheidsdienst van de jachthaven Marina de los Gigantes geeft de nodige rust om zorgeloos te kunnen genieten van het volledige vrijetijdsaanbod in de omgeving.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
372

372

8 m./ 5 m.

8 m./ 5 m.

ONTDEKKEN