El Cortijo Club de Campo

Eén van de grootste golfbanen van de Canarische Eilanden, in de buurt van Telde
De Cortijo Club de Campo, in het oosten van het eiland Gran Canaria en vlabij de stad Telde, is één van de grootste golfbanen van de Canarische Eilanden. Met een ontwerp van de architecten Blake Stirling en Marco Martin van de Studio Global Golf Design, is de baan met respect voor het oorspronkelijke terrein en voor de meer dan 600 eeuwenoude palmbomen gebouwd op een oude Canarische boerderij. In drie glooiende valleien met verschillende meren, speelt het spel zich af in een uniek landschap op het eiland.
Een golfbaan voor alle handicaps in Gran Canaria
Het ontwerp van El Cortijo Club de Campo vereist een grote concentratie van de spelers en een hoog strategisch spel. De holes kunnen tot zes tees hebben, hetgeen ervoor zorgt dat het parcours is aangevuld met een grote variëteit handicaps. De golfbaan, met 18 holes par 72 en een lengte van 6.308 meter, biedt een gevarieerd spel, met een hoge dosis herspeelbaarheid en altijd aangepast aan het niveau van alle spelers.
Even
72
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Putting green
Localidad
Telde
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045