LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Casa de los Balcones

Casa de los Balcones Toeristische attracties in Tenerife
Casa de los Balcones Toeristische attracties in Tenerife
Casa de los Balcones Toeristische attracties in Tenerife

Een historisch juweeltje met houtgesneden balkons en een Canarische binnenplaats

Middenin het historisch centrum van La Orotava in het noorden van Tenerife bevindt zich een architectonisch juweeltje uit de 17e eeuw met houtgesneden balkons y versierd met bloemen dat aan niemand ongemerkt voorbij gaat. Binnenin ontdekt de bezoeker de prachtige Canarische binnenplaats omgeven door ambachtswerk typisch voor de Canarische Eilanden, van de productie van wijn tot borduurwerk of vlechtwerk. In de vertrekken van het huis kan men leren hoe de traditionele producten met de hand worden gemaakt en kan men zich verdiepen in hoe het leven was tweehonderd jaar geleden.

De tradities leren kennen in Canarische adellijke huizen

Tegenover het Casa de los Balcones kan men het Casa del Turista bezoeken dat vanuit de binnenplaats een indrukwekkend zicht heeft op de Teide en een van de welbekende zandtapijten tentoonstelt die ieder jaar worden gemaakt tijdens de feesten van La Orotava. Daarnaast is er nog het majesteuze Casa Lercaro met een welbekende cafetaria en restaurant, de ideale plek om te ontspannen in een oord met adellijke sfeer.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN