Parador de las Cañadas del Teide

Het enige hotel in Las Cañadas del Teide
Logeren in de Parador in Las Cañadas del Teide is werkelijk een voorrecht waar je van zonsopgang tot na zonsondergang van geniet. Dit unieke gebouw is het enige hotel in Nationaal Park El Teide, midden op Tenerife. Een stoel op de eerste rij om het natuurlijke schouwspel te bewonderen dat de hoogste berg van Spanje omgeeft. ’s Winters wordt El Teide soms in sneeuw gehuld; in de lente is de berg bedekt met ‘retamas’ en ‘tajinastes’, twee inheemse plantensoorten. De met sterren bezaaide hemel moet je met eigen ogen zien.
Diner met sterrenhemel
De omgeving van het hotel is subliem, maar ook het hotel zelf mag er zijn, met de gezellige sfeer van een berghut. Geliefde plekken zijn de zitruimte met de open haard en het restaurant, klassiek maar gerenoveerd. Hier kun je een stevige stoofschotel eten terwijl je geniet van het uitzicht op de Teide. Buiten kun je baantjes trekken in het zwembad, hoewel je je badjas wel bij de hand moet houden. Wie geen zin heeft om op zijn kamer te ontspannen, kan deelnemen aan sterrenkundige bijeenkomsten, met uitleg over de sterrenhemel en de mogelijkheid om zelf sterren te kijken. Hiertoe worden gratis twee telescopen aan de gasten ter beschikking gesteld.
Airport distance
61.7 km
Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
Pool
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045