Landgoed Salamanca

Ideaal landgoed voor gezinnen in het zuiden van Tenerife
Vanaf het terras buiten het restaurant lijkt het Landgoed Salamanca op die traditionele 'haciendas' gelegen tussen met fruitbomen begrensde paden, in dit geval met honderden avocado's, tot aan de receptie, die in de omgeving opgaat ondanks de roodbruine kleur van de trap. In dit landhotel dat ideaal is voor gezinnen, gelegen in het zuidwesten van Tenerife, is alles groot; van de enorme ficus tot de geweldige cactus die opdoemt na de houten slagboom.
Hotel met gourmet restaurant in Güímar
Het karakter van dit hotel in Güímar wordt bepaald door de vrijheid buiten, door de grote tuinen waar je doorheen kunt wandelen, de schaduw van de bomen op het gazon of het zwembad, klein hoewel comfortabel. Het restaurant is voor de liefhebbers van de gourmet keuken en de ruimtes met hun eigen karakter. De stenen muren, gietijzeren lampen en hoge dakkapellen gaan vooraf aan de sierlijke eetzaal met glaspanelen. De schotels die hier worden opgediend zijn de verleiding zelf. Je kunt ook overnachten in de houten hut met bubbelbad, een perfect plan voor zijn tweeën.
Airport distance
39 km TFS
Parking
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045