Hotel La Quinta Roja

Prachtig hotel op het plein van Garachico
Bij een hotel met een lange geschiedenis, voel je die al als je over de drempel het hotel binnentreedt. Dit is het geval van La Quinta Roja, een prachtig landhuis dat de vulkanische uitbarsting weerstond die drie eeuwen geleden plaatsvond in het noorden van Tenerife. Het huis staat op het Vrijheidsplein (Plaza de La Libertad), in de charmante plaats Garachico. De gevel is indrukwekkend met zijn rood-beige kleuren, een prachtige uit steen gehouwen trap en een binnenplaats die, naast een murmelende fontein en fraaie planten, zijn eigen karakter uitstraalt.
Beglaasde leeszaal met tweelichtvensters in oude mudéjar-stijl
De rieten fauteuils en banken en de enorme planten van de patio kijken uit op een prachtige gaanderij van Canarisch pijnhout, dat ook in de kamers is gebruikt, naast natuurlijke weefsels. Hoewel de charme overal voelbaar is, is vooral een aangename poos in de relaxte beglaasde leeszaal −met tweelichtvensters in oude mudéjar-stijl− erg aan te bevelen met uitzicht op de kerk van Santa Ana, alsook het ontbijt van zelfgemaakte cake op het terras en de goede cuisine van de plaatselijke restaurants. En dat is nog niet alles: fietsen en een 'pilates-moment', aangeboden door het hotel.
Airport distance
51.8km
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045