Hotel Casablanca

Alleenstaand landhuis op het (platte)land, in het noorden van Tenerife
Het bronzen beeld van een geteisterde 'Guanche' koning die uitkijkt over het uitkijkpunt El Lance, is het onmiskenbare teken dat het landhotel Casablanca dichtbij is. Op minder dan twee kilometer over de weg van Icod el Alto, in het noorden van Tenerife, doemt inderdaad dit alleenstaande landhuis op, bijna in the middle of nowhere, omringd door een groot aantal landbouwvelden met aardappelen, fruitbomen en hellingen die uitkomen in het ravijn van Ruiz. Geweldig om je af te zonderen en te wandelen midden in de natuur en er helemaal in op te gaan.
Spectaculair terras in een gerestaureerd huis uit de achttiende eeuw
Wanneer je eenmaal door de houten poort bent, alleen mogelijk voor klanten, sta je voor een mega-terras. Dit is net een grote dansvloer in de openlucht en ligt voor de receptie-eetzaal met glazen puien. Het grenst ook aan het mooie overdekte zwembad, met een dak in de vorm van een halve cirkel, waar je op eerste gezicht gelijk al in wilt duiken. De kamers, op twee verdiepingen, behouden de oorspronkelijke structuur van het huis uit de achttiende eeuw, met houten daken en vloeren. De rest straalt rust uit en pure lucht tussen drakenbloembomen, hortensia's en avocado's.
Airport distance
39.5 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045