LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Gara Hotel

Gara Hotel Landhotels van Tenerife
Gara Hotel Landhotels van Tenerife
Gara Hotel Landhotels van Tenerife
Gara Hotel Landhotels van Tenerife
Gara Hotel Landhotels van Tenerife

Canarisch herenhuis in het centrum van Garachico

Het oude hout van het hotel is kenmerkend, hoewel er ook allerlei details zijn die het koloniale karakter van de kamers lichter maken, zoals sierlijke ventilatoren of vazen met bloemen op de kamers. In Gara Hotel is het comfort voor de klant het allerbelangrijkste. Dit herenhuis uit de achttiende eeuw ligt in het noorden van Tenerife, in het charmante plaatsje Garachico, met typische Canarische accenten in de gevel, die hemelsblauw is en grote houten ramen heeft, en in de rustige patio of binnentuin, waar zich het restaurant bevindt.

Zonsondergang op een terras met uitzicht op de Caletón

Dit hotel in het centrum van het plaatsje heeft veel te bieden om je goed te voelen en waar je de dag begint met een stevig ontbijt met melk en 'gofio', een typisch Canarisch mengsel van geroosterde tarwe- of maïsmeel. Een heerlijk detail is het terras, met zijn onvergetelijke zonsondergang die met zijn duizend kleuren een natuurlijke decoratie vormt. Dit bevoorrechte balkon, een oase van rust van het hotel, kijkt uit op de natuurlijke zwembaden van El Caletón, waar je niet om een duik heen kunt, vooral na het eten van een heerlijke visschotel in een van de restaurants aan de zeeboulevard.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
Kust

Kust

Ja

Ja

Ja

Ja

ONTDEKKEN