Gara Hotel

Canarisch herenhuis in het centrum van Garachico
Het oude hout van het hotel is kenmerkend, hoewel er ook allerlei details zijn die het koloniale karakter van de kamers lichter maken, zoals sierlijke ventilatoren of vazen met bloemen op de kamers. In Gara Hotel is het comfort voor de klant het allerbelangrijkste. Dit herenhuis uit de achttiende eeuw ligt in het noorden van Tenerife, in het charmante plaatsje Garachico, met typische Canarische accenten in de gevel, die hemelsblauw is en grote houten ramen heeft, en in de rustige patio of binnentuin, waar zich het restaurant bevindt.
Zonsondergang op een terras met uitzicht op de Caletón
Dit hotel in het centrum van het plaatsje heeft veel te bieden om je goed te voelen en waar je de dag begint met een stevig ontbijt met melk en 'gofio', een typisch Canarisch mengsel van geroosterde tarwe- of maïsmeel. Een heerlijk detail is het terras, met zijn onvergetelijke zonsondergang die met zijn duizend kleuren een natuurlijke decoratie vormt. Dit bevoorrechte balkon, een oase van rust van het hotel, kijkt uit op de natuurlijke zwembaden van El Caletón, waar je niet om een duik heen kunt, vooral na het eten van een heerlijke visschotel in een van de restaurants aan de zeeboulevard.
Airport distance
51.8 km
Restaurant
Room service
WiFi
Spa
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045