LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Landhotel Casa Lugo

Accommodatie in het oude centrum van Agulo
Uitrusten, wandelingen en momenten van stilte, hoewel het hotel midden in Agulo staat, een van de mooiste plaatsen van La Gomera. Dit zijn enkele van de kenmerken waarom het landhotel Casa Lugo in het noorden van het eiland een excellente keuze is om dit magische eiland te leren kennen. De sfeervolle mix van traditie en moderniteit is te vinden achter de unieke, mosterdkleurige gevel en karmijnrode ramen die, ondanks het opvallende karakter, perfect in de omgeving past.
Een hotel in een straat met sierstenen op La Gomera
Casa Lugo gebruikt duidelijk kleur als het 'leitmotiv' van de kamers, die altijd exquis zijn en de statigheid van het gebouw respecteren, dat intelligent is verbouwd. Het is gelegen aan een straat met sierstenen, maar het heeft wel alle diensten binnen handbereik. Hier krijgt de klant alle aandacht, zoals uitleg over routes en bezoeken, informatie over het proeven van plaatselijke producten in het restaurant en zelfs bij het lezen van een boek in de bibliotheek van de sierlijke patio.
Airport distance
38.6 km
Omgeving
Stad
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agulo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
6
9
15 13 10 11
262
262
10045