LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier
10 redenen om te genieten van...
THE WARMEST - Welcome Ever
Welkom in uw natuurparadijs, zonder Europa te verlaten.
Op de Canarische Eilanden is alles klaar
om u te ontvangen in het beste klimaat, het hele jaar lang.
1
Kilometers rust
Acht eilanden en meer dan 1500 km kust om in alle rust te genieten. Meer dan 500 stranden in alle soorten en kleuren: stranden met zacht goudgeel zand, rode stranden, zwarte stranden, ongerepte stranden, stadsstranden, nudistenstranden, gezinsstranden... Allemaal perfecte stranden om zich te ontspannen en even weg te dromen.
2
40% beschermde natuurgebieden
40% van de Canarische Eilanden is beschermd gebied. 4 nationale parken, 7 biosfeerreservaten, 3 zeereservaten en meer dan 3.000 endemische soorten. Indrukwekkende natuur om te genieten van de uiteenlopende vulkaanlandschappen, eeuwenoude bossen, paradijselijke stranden, spectaculaire kliffen, natuurlijke zwembaden, watervallen, zeeën vol leven en uiteraard een heldere en beschermde hemel.
3
Verbonden met de wereld
De Canarische Eilanden zijn een natuurparadijs in Europa, perfect verbonden met de rest van de wereld. Er zijn 8 luchthavens, de meeste met rechtstreekse verbindingen met de voornaamste Europese steden, een volledige infrastructuur en alle mogelijke diensten en voorzieningen volgens Europese normen. Onder meer een belangrijk communicatienetwerk en een eersteklas openbare gezondheidszorg.
4
Een bewuste bevolking
"Op de Canarische Eilanden is het verplicht om een mondmasker te dragen en de bevolking is zich bewust van het belang om de veiligheidsmaatregelen na te leven en zo het veel lagere aantal gevallen van COVID-19 in vergelijking met andere plaatsen te handhaven. Dit is de autonome regio met de minste gevallen van COVID-19 van Spanje en waar de gezondheidscrisis het snelst en meest doeltreffend is aangepakt, waardoor het momenteel de enige regio van Spanje is zonder tijdsbeperkingen op de mobiliteit. Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen van de Canarische Eilanden tegen COVID-19: hier.
5
Veiligheid voor iedereen
"Om ieders veiligheid te waarborgen moet bij aankomst in het logies worden aangetoond dat hoogstens 72 uur vóór aankomst een actieve besmettingstest met negatief resultaat is uitgevoerd. In het uitzonderlijke geval van een positief resultaat tijdens het verblijf, bieden de Canarische Eilanden de COVID-19 Gezondheidsverzekering van de Canarische Eilanden aan, die de kosten voor medische zorg en eventuele extra kosten wegens de wijziging van de reis dekt.
6
Het eerste Globale Laboratorium voor Toeristische Veiligheid
Teneinde de gezondheidsveiligheid van de toeristen en de plaatselijke bevolking zelf te waarborgen, hebben de Canarische Eilanden het Global Tourism Safety Lab opgericht. Dit initiatief bundelt de beste veiligheidsprotocollen van de hele wereld, rekening houdend met alle fasen en diensten die gepaard gaan met de ervaring van een toerist op onze eilanden: luchthavens, hotels, restaurants en bars, vervoer, winkels, sportactiviteiten, enz. Alle diensten zijn goedgekeurd volgens specifieke werkprotocols die helpen een volwaardige en veilige toeristische ervaring aan te bieden.
GLOBAL TOURISM - SAFETY LAB
7
100 jaar ervaring
De Canarische Eilanden hebben meer dan 100 jaar ervaring met het onthalen van toeristen: we zijn een toeristische referentie en vertrouwenspartner op wereldniveau Bovendien heeft de uitmuntende vakkundigheid van de sector van ons een toonaangevende bestemming met een enorm aanpassingsvermogen gemaakt, waardoor de nieuwe werkprotocollen snel en succesvol zijn kunnen worden doorgevoerd.
8
Het beste klimaat ter wereld
4800 uur zon per jaar, met een uitzonderlijk klimaat. Dankzij de constante en aangename temperaturen gedurende de 365 dagen van het jaar kunt u hier genieten van heel zachte en zonnige winters en warme maar geen stikhete zomers. Het is altijd een goed moment om naar de eilandengroep te reizen en een duik te nemen op het strand.
9
Acht unieke identiteiten
De geografische ligging en de geschiedenis als halte tijdens lange reizen hebben voor een eigen en gedifferentieerde culturele identiteit gezorgd. De Canarische kunst, de muziek, de opmerkelijke architectuur, de tradities, de archeologische vindplaatsen van de vroegere bewoners van de eilanden... De Canarische Eilanden zijn ongetwijfeld een opmerkelijke plaats, waar heel wat te ontdekken valt.
10
Culinaire verrassingen
De Canarische keuken is zacht uitgedrukt verrassend te noemen. De verschillende culturen die de eilanden hebben gekend, hebben hun voetafdruk achtergelaten in een unieke gastronomie vol contrasten. Daarom kunt u hier genieten van eenvoudige bereidingen met kwaliteitsvolle ingrediënten, maar ook van originele recepten en restaurants met Michelinsterren. Als u de Canarische Eilanden bezoekt zonder de gastronomie te proeven, mist u een fundamenteel aspect van de hele ervaring.
Ontdek hier meer over de Canarische Eilandení